OOTD: Rome



Krásné poledne!:)

Dnes tu pro Vás mám další článek z Říma, tentokrát to bude pouze outfitový post z druhého dne (na článek z mého druhého dne v Římě se můžete těšit zítra nebo pozítří). Bylo šílené vedro, asi jako každý den tady v Římě, ale prostě jsem si chtěla vzít nové kimono, takže jsem ho nosila úspěšně celý den, ikdyž mi moc s tím vedrem nepomáhal. Ale znáte ten pocit, když prostě chcete mít na sobě něco novýho!:D K tomu jsem zvolila jednoduché tílko s korálky z H&M, které jsem si moc oblíbila, protože mi přijde zajímavé a hrozně pohodlné. Šortky Hollister jsou moje nejvíc oblíbené a ikdyž je mám už 3 roky, tak mě pořád neomrzely. Na nohy jsem si tentokrát vzala plné boty, protože už jsem nechtěla mít špinavé nohy, jako jsem měla den předtím ze sandálek. Černá kabelka, kterou jsem zvolila, je sice super praktická, ale už potřetí se mi bohužel urval pásek.
Ještě bych ráda řekla pár slov k místu, kde byl outfit nafocen. Bylo to v parku u Andělského hradu kousek od Vatikánu, kde je naprostý klid a úžasně se tam odpočívá. Asi nejlepší místo v Římě, které jsem navštívila (hned po obchodním centru) a kam bych každému doporučovala zajít, jestli budete mít cestu do Říma.









My outfit:
H&M t-shirt
H&M kimono
Hollister shorts
Converse sneakers
Postovnezdarma handbag

You May Also Like

5 comments

  1. to tričko je super :)
    Pozývam ťa na moju giveaway : http://aduliksun.blogspot.sk/2015/07/giveaway-chcem-vam-podakovat.html :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásny outfit aj miesto na fotenie! Musí to tam byť super :) A veľmi dobre poznám, keď si na seba chcem silou-mocou dať novú vec, ale v týchto horúčavách to ide trochu bokom, lebo v kimone by som sa fakt uvarila :D

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)