Recenze: Veet produkty

Už před časem jsem Vám psala, že ve spolupráci s firmou Veet pro Vás chystám recenzi na depilační vosk a krém, které jsou udělané na přírodní bázi a jsou u nás velkou novinkou :) A ten den je konečně tady! Tak se pojďme podívat, jak jsem s nimi byla spokojená :)

Depilační krém Veet


Depilační krém má asi stejnou dobu trvání jako holení žiletkou (možná o něco delší), ale oproti žiletce má několik výhod (i nevýhod). Depilační krém nanesete (upozorňuji, že je potřeba dát spíše větší než menší vrstvu, aby se dostavil výsledný efekt) a čekáte asi 10 minut (na obale je napsané 5-10 minut, ale čím kratší čas, tím horší výsledek- vyzkoušeno). Potom setřete špachtlí, která je na obrázku. Výhoda, kterou krém má je, že nezanedbává péči o pokožku - zanechává ji jemnou a hydratovanou na rozdíl od žiletky, která vám dané místo zanechavá většinou suché a podrážděné. To je pro mě obrovská výhoda, protože mám se suchou pokožkou velký problém. Výsledný efekt mi přijde podobný jako u voskových pásků- odstraní zhruba 80% chloupků. Jako malou nevýhodu beru to, že krém docela smrdí a také to, že to zabere víc času než holení žiletkou, ale stejně to oproti žiletce upřednostňuji :)

Hodnocení: 7/10

Voskové pásky Veet


Voskové pásky nikdy nebyly nic pro mě- bála jsem se pořádně škubnout a taky mě štvalo, jak jsem pak celá ulepená od vosku. Tyhle voskové pásky jeden můj problém vyřešily- v balení jsou obsaženy 2 čistící ubrousky, který vosk opravdu krásně odstraní a to hodnotím jako velké plus. Co se týká samotné aplikace- pásky je třeba nahřát (např. třením rukou), odlepit, nalepit a škubnout- prostě klasika. Výsledný efekt není tak skvělý, jak jsem očekávala. Nevytrhá to všechny chlupy, asi tak kolem 80% (stejně jako voskový krém). To je tedy asi největší nedostatek, který tyto pásky mají. Co se týká výdrže - na obalu se píše, že by se mělo dosáhnout až 28 dní hebkosti. Čtyři týdny to teda nebyly, ale i přesto mě výdrž překvapila a hodnotím ji velmi kladně- necelé tři týdny, což je dle mého super :)

Hodnocení: 7/10

Na závěr bych tedy chtěla říct, že jsem s produkty byla celkem spokojená a chtěla bych firmě Veet poděkovat za spolupráci :)

You May Also Like

4 comments

  1. Jooo voskové pásky jsem dnes koupila - poprvé, potřebuju si vytrhat choulostivé partie, žiletka mě už neba, tak snad to "vorvu" :-) ale budu asi brečet... :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Jeden čas jsem se voskové pásky snažila používat, ale už jsem to vzdala přijde mi rychlejší a bezbolestnější vzít prostě do ruky žiletku :D :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já vosk ještě nikdy nezkoušela :D jsem zvědavá

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)