Obchod, co mě zaujal: Esprit

Krásné odpoledne :)

Ráda bych se s Vámi podělila o takový svůj malý objev. Když jsem včera procházela v Praze Centrum Černý Most, zaujala mě výloha Espritu. Do té doby jsem v obchodě nikdy moc nenakupovala a vnímala jsem ho spíš jako obchod, kde nakupuje mamka a mně by se tam určitě nic nelíbilo. Ale mýlila jsem se! Co mě kromě výlohy na obchodě hned uchvátilo, byl krásný interiér. Obchod je celý ze dřeva a z části obložen cihlami a působí velmi útulně. Ale to asi není to, co Vás zajímá nejvíc, takže pojďme se vrhnout na oblečení. Pokud sháníte nějaké elegantní kousky, které jsou kvalitní a dlouho Vám vydrží, pak je Esprit určitě správnou volbou. Kromě toho tam také naleznete super cool trička, která na mě jako milovníka pohodlného stylu zapůsobila nejvíc. Letos jsou letos nejvíc v módě asi ananasy a plameňáci a oba tyto motivy v obchodě můžete najít. Připravila jsem si pro Vás takový svůj výběr kousků, které se mi líbily nejvíc a zároveň si myslím, že by mohly oslovit i velkou většinu z Vás.
Jako první jsem pro Vás vybrala obyčejná bílá trička, protože jak už jste si mohli všimnout, docela na nich ujíždím a začínají se mi doma celkem hromadit :D Nejvíce se mi líbí to s tím melounem vpravo nahoře, to mi přijde na léto úplně suprové. Všechna trička byla z kvalitního příjemného materiálu, který mi přesně vyhovuje. Bohužel jsem nenašla fotku toho trička s plameňákem, ale když si tam zajdete, tak na něj určitě narazíte :)


Další obrázky jsem sestavila ze sportovních kousků, které se mi moc líbily. A jelikož se teď chystám začít sportovat, tak je to pro mě úplně ideální!:D Hodně na sport nosím šedé věci s nějakým neonovým výrazným doplňkem (jako jsou například tepláky nalevo dole), ale poslední dobou jsem objevila kouzlo i těch galaxy barevných kousků (tak jim říkám já, jsou to ty legíny uprostřed), které se krásně hodí k jakémukoli basic tričku/tílku/mikině...Horní outfit mě zaujal celý (asi kvůli tomu bílému tričku...), přijde mi takový jednoduchý, ale zároveň stylový.

A co jiného by mohlo být nakonec než něco s letní tématikou. Z oblečení z Espritu můžete s přehledem vytvořit celý plážový outfit. Prodávají plážové osušky, bikiny, šaty, sukně, sluneční brýle a i krásné tašky, které jsou pro výlet k moři úplně ideální. Mně se nejvíce líbí červenobílé plavky, které mi trochu připomínají retro období, které patří z hlediska módy k mým nejoblíbenějším :)

Tak to je asi všechno, co jsem Vám dneska chtěla napsat. V sérii článků "Obchod, co mě zaujal" plánuji pokračovat a už teď mám tip na další obchod, tak se můžete těšit. Tentokrát se to bude týkat kosmetiky, v kometářích můžete tipovat jaký francouzský obchod s bio kosmetikou by to mohlo být :)

You May Also Like

13 comments

  1. Super článek! Díky za tip!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý článek, ty trička jsou parádní, obzvlášť to s ananasem :))) Určitě se půjdu do Espritu podívat!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To s ananasem je super :D zajdi tam, maj tam fajn věci :)

      Vymazat
  3. Tiež Esprit nevnímam veľmi ako obchod pre seba, ale tie plavky sú fakt krásne, tak by som ich mala ísť vyskúšať :) A mám pár kúskov bio kozmetiky, ale to iba čo mi niekto dal, takže sa v týchto obchodoch veľmi nevyznám, ale som zvedavá, aký to bude :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě tam zajdi, nečekala jsem, že tam budou mít tolik super věcí :)

      Vymazat
  4. Krásnej článek :) oblečení vypadá moc hezky :) na 100% se někdy zajdu podívat:)))

    OdpovědětVymazat
  5. Z obchodu Esprit jsem měla stejný první dojem. Teď už z tama mám několik šatů :D
    BayaChick

    OdpovědětVymazat
  6. Od značky Esprit mám akorát brýle a vidím, že je to velká chyba :-D ( zblogu wecreateyoutoo.blog.cz)

    OdpovědětVymazat
  7. zajimave kousky na leto;) ty tricka s potiskama jsou super:)

    www.bridgeofmemories.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Od značky Esprit mám pomerne dosť vecí, sú pekné, kvalitné a štýlové :)
    theVandasdiary

    OdpovědětVymazat
  9. Vůbec jsem si nikde nikdy této značky nevšimla, ale ted po ní budu muset více koukat!:)

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)