New in | beauty 0.1

Krásné odpoledne :)

Dneska tu pro Vás mám zase takový "new in" kosmetický článek, ve kterém budou i krátké recenze na již vyzkoušené produkty :) Ten poslední článek, který se týkal kosmetických novinek, Vás dle komentářů a počtu zobrazení stránky bavil a tak jsem tu s dalším.


Tenhle měsíc se toho nahrnulo nějak více najednou, tak jsem se rozhodla to shrnout všechno do jednoho článku. Začnu tedy s tím, co jsem si přivezla z výletu do Drážďan, kam jsem jela hlavně kvůli Primarku. Pořídila jsem si tam spoustu skvělých kousků na jaro, chtěli byste Primark haul?:) Ale to, z čeho jsem měla největší radost, jsem sehnala v jedné drogérce ve stejném obchoďáku jako je Primark. Objevila jsem tam Victoria Secret body spray vůně Strawberries & Champagne, který je už delší dobu na mém wishlistu a je to tedy třetí věc (po boyfriend džínách a slunečních brýlích), kterou si můžu odškrnout. Stál asi 250 Kč a krásně mi teď zdobí můj stůl. Co se týká vůně, tak mě se líbí, ale vím, že někomu přijde vůně dost silná a nepřijemná. Já jsem z ní ale nadšená a víc než to, jak voní, se mi líbí, jak vypadá. No jo, jsem hrozná! Druhý kosmetický produkt, který jsem si tam pořídila, je paletka očních stínů Matte od značky Catrice. Zatím jsem paletku zkoušela jenom párkrát, ale jelikož jsem si teď koupila ještě jednu paletku, tak se určitě v blízké době můžete těšit na recenzi. Druhou paletku už mám tedy z České Republiky z Rossmanu za 89 kč od značky RdeL Young. Je to paletka se třpytivými stíny, které, jak jsem si všimla, poslední dobou u mě docela převažují. Na hodnocení je ještě brzy, jak jsem ale řekla, určitě se můžete těšit na recenzi v podobě porovnání těchto dvou paletek :) Při návštěve Rossmanu jsem si ještě pořídila dva laky na nehty- 60 seconds super shine od Rimmel London v odstínu 407 hot tropicana. Ten je naprosto top, poměrně dlouho vydrží a na nehtech vypadá moc hezky. Druhým je lak, který jsem si koupila víceméně jen proto, že byl ve slevě za 14 kč a docela mě zaujal fialový odstín- je to lak Clubbing colours quick dry od Miss Sporty v odstínu 471. Lak není rozhodně "quick dry", s tím nepočítejte a odstín se mi nakonec taky vůbec nelíbí. Co se týká nanášení, musejí se dát minimálně 3 vrstvy, aby byl lak vůbec vidět. Jediné plus, které teda má, je poměrně dlouhá výdrž.











Po delší době jsem si objednala i něco z Oriflame. Ne, že bych neměla krémů na ruce dost, ale prostě někde uvnitř mě jsem měla pocit, že potřebuju ještě minimálně jeden (takhle to mám se spousty věcma...:D). Objednala jsem si ho v příchuti mint & raspberry, protože jsem prostě hrozně ujetá na lesní plody :D Ať už jde o čaje, vůně, nebo třeba jenom vzory na oblečení :D Je od značky Nature Secrets a voní opravdu naprosto parádně a ruce vydrží dlouho hydratované. Takže za mě palec nahoru :) Druhou věc, která se mi zalíbila, byl (jo, další) lak na nehty od značky The One v odstínu Strawberry cream (výborně, máme tu další lesní plody, jsem fakt úchylná). Když jsem se s ním poprvé lakovala, bylo to o nervy. Nanášení je opravdu hrozné, ale to, jak potom lak vypadá to vynahrazuje :) Moc se mi na nehtech líbí, ale na to, že by se mělo jednat o "long wear nail polish", tak mi na rukou vydržel dva dny a pak se začal loupat :(




Včera mi přišly domů dva produkty od značky Veet na ozkoušení. Jedná se vlastně o nové produkty, které by měly být na přírodní bázi a jsou úplnou novinkou. Přišel mi depilační krém natural inspirations pro citlivou pokožku a voskové pásky natural inspirations pro normální a suchou pokožku. Brzy se pustím do testování a tak se můžete těšit na recenzi :-)



Předposlední novinkou je krém od Avonu Nutraeffects, který jsem vyhrála na jejich stránkách. Na soutěž jsem Vás upozorňovala u sebe na facebooku. Krém by měl obsahovat chia semínka, které dokáží absorbovat až 12x větší množství vody, než jaká je jejich hmotnost. Obsahují také hodně vitaminů a omega 3 a 6 mastné kyseliny. Mají 5 různých druhů krémů, takže si každý určitě vybere, co mu nejvíc vyhovuje. Mně domů přišel ten hydratační a zatím si ho nemůžu vynachválit, pleť krásně hydratuje a zjemní a vůbec nedráždí pokožku.

nesnáším pomačkané krabičky :(((
Poslední novinkou jsou séra od Yves Rocher, která jsem dostala při příležitosti sázení stromečků, o které jsem Vám už psala tady :) Jedná se o rozjasňující denní a noční péči prot vráskám a rozjasňující roll-on na okolí očí. Tyhle dárky asi věnuju mamce, která z nich určitě bude mít radost :)





Jak se Vám líbil dnešní článek? :-) Ozkoušeli jste něco z těchto produktů?



You May Also Like

12 comments

  1. Ten Victoria Secret body spray Strawberries & Champagne mám doma také a tu vůni jsem si zamilovala, nicméně jsem si ho pořídila také kvůli tomu jak vypadá takže mi zdobí poličku:DD..
    Laky od Rimmelu mám 2 a opravdu vydrží a jsou super:))
    Krém na ruky je opravdu super měla jsem ho také:)
    http://brunettewonderland.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Super věci sis koupila! :) Ten tělový sprej od VS chci také, ale pořád se nemůžu rozhodnout jaký si objednat. Hodně mi vadí, že nevím jak voní a bojím se, že když si nějaký objednám, tak mi bude smrdět :D Můžeš mi tuhle vůni popsat podrobněji? :)
    O krém z Avonu jsem taky soutěžila, ale jelikož jsem loser, tak jsem nevyhrála. A to jsem to zkoušela i na jméno od mamky, haha :) :D

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, když už jsme u toho, tak já jsem to vyhrála na jméno tatky, takže vlastně vyhrál on a ne já :( :D jinak na tyhle soutěže nemám vůbec štěstí :/:D
      Na popisování vůní nejsem moc expert, ale asi bych tuhle bez zkoušení nekupovala, je to takový, že ji bud miluješ, nebo nenávidíš :D je hodně silná, ale mně se líbí :) ale třeba jahody z ní vůbec necítím :D

      Vymazat
  3. Všechno vypadá pěkně. :) Nejvíc mě zaujala ta paletka. :) Laky od Rimmel London zbožňuju! Jsou to už jediné laky, které si kupuju. :)
    Ps. Budu ráda, když navštívíš můj blog a zanecháš komentář (popř. sledování). Snad se ti něco zalíbí :) www.lifestylebyribbon.blogspot.cz :)

    OdpovědětVymazat
  4. Kúpila si si super veci :) Najviac ma zaujal VS Body spray a paletka od catrice. A tie laky majú fakt krásne farby :)
    LifeAsIva

    OdpovědětVymazat
  5. mint & raspberry mám objednaný aj ja, používam sprchovací gél s peelingom a veľmi krásne vonia, a tak som siahla aj po kréme na ruky a teraz sa naň teším aj ja. Snáď mi dobre poslúži. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten peeling do sprchy mám taky a nemůžu si ho vynachválit :)

      Vymazat
  6. Do Drazdan jedu v sobotu, uz ted si objednavam kabelku ze Zary, kt. v CR neni, tak na me pekne bude cekat tam:), Jinak super kosmeticke tipy

    OdpovědětVymazat
  7. Jééé..ty paletky jsou úžasné:) Hlavně ta třpytivá.
    Ten malinový krém na ruce mám hrozně ráda:)
    ...///Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  8. Ten spray od VS vyzerá dobre a aj ja nad ním už dlhšie uvažujem :)
    http://lenastyletips.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  9. Sprej od VS si plánujem kúpiť už dlho, no stále sa k tomu neviem dokopať :D
    janesworldblog

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)