Recenze na produkty od Dermacol

Krásný večer všem :)

Dnešní článek bude po delší době zase kosmetická recenze a já doufám, že se Vám bude líbit. Bude o dvou produktech od Dermacolu- o paletce korektorů a o dlouhotrvající rtěnce a lesku v jednom.


Kosmetiku od Dermacolu jsem nikdy nějak moc nekupovala. Nedávno mě na ni upozornila mamka s tím, že je to oficiální kosmetika pro filmové ateliéry Barrandov. To mě překvapilo a o kosmetiku jsem se začala více zajímat. První, co jsem udělala, bylo nalezení facebookových stránek, kde právě probíhala soutěž o již zmíněnou dlouhotrvající barvu na rty 2v1- rtěnka a lesk. Do soutěže jsem se zapojila a vůbec jsem neočekávala, že bych mohla vyhrát, protože co se takových věcí týče, jsem docela smolař :( :D Ale co se nestalo, vyhrála jsem!:D Byla jsem tak nadšená, víc snad z pocitu, že jsem taky jednou něco vyhrála, než z toho, co jsem ve skutečnosti vyhrála. Vybrala jsem si odstín číslo 3, což je docela výrazná červená (ve skutečnosti byla červená ještě výraznější, ale o tom později...) Rtěnka mi přišla asi do 2 týdnů v krásném pytlíčku, ze kterého jsem měla ohromnou radost a hned jsem ho využila pro svou skromnou sbírku rtěnek. Tak a teď už k rtěnce. Jak jsem již psala na začátku, jedná se o 2v1- rtěnka a lesk. První věc, co mě překvapila byla, že rtěnka hrozně rychle zasychá a musí se tedy nenášet celkem rychle, což je pro mě, jako kosmetického amatéra, celkem problém. Takže hned na úvod tu máme zápor. Co se týče barvy, je tmavší než vypadá, ale ve finále to vůbec nevadilo a barva se mi i přesto moc líbila. Další, co vás bude asi zajímat, je výdrž. Rtěnka by měla vydržet 16 hodin a věřte tomu nebo ne, není to daleko od pravdy. Když ji použiju ráno, vydrží mi až do večera a večer ji musím odstraňovat odličovacím mlékem. To, že přes den jím, piju a často si zubama přejíždím přes pusu (no jo, zlozvyk) asi ani nemusím říkat. I přes to všechno rtěnka perfektně drží, což hodnotím jako velké plus a ještě se mi to asi u žádné rtěnky nestalo. Na závěr bych jenom dodala, že rtěnka vůbec nevysušuje a nedrolí se. Za mě tedy vyhrála 4:2 (nakonec jsem přidala ještě jeden zápor).

Klady: vysoká pigmentace, dlouhotrvající, nevysušuje, nedrolí se

Zápory: rychlé zaschnutí, malé množství




Další na řadě je paletka korektorů, o které jsem dlouhou dobu uvažovala a nakonec jsem si ji i pořídila. Důvod mého váhání byl, že jsem si nebyla úplně jistá, že dokážu využít všechny tři korektory a jeden rozjasňovač. Nakonec to ale dopadlo celkem dobře a využivám dva korektory i rozjasňovač. První korektor má zelenou barvu a je na zakrytí červených nedostatků. Ten mi celkem vyhovuje, má poměrně dlouhou výdrž, škoda jeho barvy, která se celkem těžko zakrývá makeupem. Druhý korektor, který používám asi nejčastěji, je světle žlutý a slouží k zakrytí modro-fialových nedostatků jako jsou třeba kruhy pod očima. Dokáže je opravdu krásně zakrýt, lépe než většina mých korektorů, ale bohužel nemá moc velkou výdrž, takže to hodnotím jako mínus. Třetí korektor slouží k zakrytí pigmentových skvrn, tento korektor vůbec nepoužívám, takže ho nemůžu hodnotit. Jeho barva mi ale přijde dost tmavá, takže možná spíše na léto. Poslední část patří rozjasňovači, což jsem moc nepochopila, co dělá v paletce korektorů. Ráda ho ale používám, má takovou stříbrnou perleťovou barvu, takže nakonec vůbec nevadí, že v paletce je. Takže i přes některé zápory, hodnotím paletku jako užitečnou a ráda ji budu i do budoucna využívat.

Klady: skvělé zakrytí, aplikátor, rozjasňovač, design krabičky, dobře se nanáší

Zápory: výdrž korektoru na modro-fialové nedostatky, nevyužití všech korektorů


Máte některý z těchto dvou výrobků? A jak jste s ním spokojení? Budu ráda, když se se mnou podělíte v komentáři :) Doufám, že se Vám článek líbil a brzy se můžete těšit zase na další :)





You May Also Like

8 comments

  1. Paletku korektov mám už nejaký ten piatok a mám ju celkom rada, ale áno čo sa výdrže korektora na modrofialové nedostatky týka tak v tom s tebou plne súhlasím. Už som si kúpila druhé balenie, ale to tiež len pretože som nenašla v drogérke nič lepšie ak máš nejaký tip na dobrú paletku korektorov rada uvítam každú radu. No čo sa toho týka toho rúžu musím sa za ním obzrieť lebo tá pigmentácia je naozaj úžasná..... :)

    OdpovědětVymazat
  2. O této rtěnce uvažuji, i když se mi moc nelíbí ten obal :( Tahle barvička je krásná, škoda, žes ji nevyfotila i na rtech ;)
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
  3. Ani jednu z těchto věcí zatím nemám. Ale uvažuji o tom, že si koupím paletku s korektory. :-)
    Denisa
    SVĚT KOSMETIKY

    OdpovědětVymazat
  4. Já kosmetice od Dermacolu nikdy nevěnovala pozornost, ale v poslední době se o ni hodně zajímám. Mám ráda jejich laky. linky na oči a chtěla bych vyzkoušet jejich růžovou bázi :)
    Rtěnka vypadá dobře akorát já bych si na tuhle barvu netroufla :D :)

    Life by Peggy

    OdpovědětVymazat
  5. Vyzera to naozaj zaujimavo :) hlavne korektor :)

    Oplat GFC: www.life-by-romi.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Wow! Ta paletka vypadá hezky. :) Tu chci! :)

    OdpovědětVymazat
  7. hezka recenze.Korektory mam take a pro me je presne to negativum, ze nevyuziji vsechny...Jinak Dermacol ma super sprchove gely

    OdpovědětVymazat
  8. Ten lesk asi budem musieť vyskúšať. :)
    http://gabikastyle.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)