OOTD: Prague trip

Přeju krásný večer :)

Je tu další zlomový bod v mém blogování. Dneska tu pro Vás mám první outfitový post. Bylo to takové na rychlo a nečekané. Já mám totiž vždycky problém s tím, že mě nemá kdo vyfotit, ale dneska, když jsme si udělali s bráchou výlet do Prahy, se rozhodl, že mi udělá radost a něco se mnou nafotí. Dneska jsem jako outfit zvolila jeden z mých oblíbených svetříků z H&M, který neuvěřitelně krásně hřeje, high-waisted šortky z Bershky a k tomu Nike Air Max a parku. Kdybych věděla, že se budu fotit, tak bych si asi vzala boty na podpatku, ale jelikož jsme obešli asi celou Prahu, tak jsem nakonec ráda, že jsem si vzala tenisky. Doplňky jsem zvolila ve zlaté barvě- náušnice a hodinky, protože se to krásně hodí k zipům na kabelce. Potom jsem si ještě vzala svoji beanie z H&M, protože začala docela dost foukat vítr.








H&M parka
H&M svetřík
Reserved kabelka
Bershka šortky
Nike Air Max
H&M beanie

You May Also Like

5 comments

  1. Moc pěkný outfit, ale já bych asi umrzla :D

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný fotky, krásnej outfit, krásná Anetka :-* a gratuluju k tak zásadnímu článku! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé...sluší ti to:) Hrozně se mi líbí ty tvoje šortky! :) Povětšinou se mi outfity s teniskama nelíbí. přijde mi, že to tenisky vždycky pokazí, ale ten tvůj outfit se mi líbí:) Sedí to k sobě! :)
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný outfit. Jen tuhle barvičku čepice bych vynechala. Nic proti růžové nemám, sama ji nosím, ale tady mi připadá, že si vzala většinu pozornosti..
    http://blogilateskaty.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)