My beauty day

Uplynulé dny se nesly ve znamení studování a spousty povinností a já už si prostě potřebovala na chvíli odpočinout a udělat si takové odpoledne jenom pro sebe. Jelikož jsem si nikdy žádný beauty day nedělala, i když jsem se na to několikrát chystala, tak jsem si chtěla někde na internetu najít, co všechno to obnáší a načerpat nějakou inspiraci. Zjistila jsem ale, že si každý dělá beauty day podle sebe, co má rád a při čem si nejlépe odpočine, takže jsem to tak pojala taky :)


1. Cvičení

Začala jsem trošku nečekaně cvičením, protože jsem si potřebovala vyčistit hlavu a příjemně se uvolnit. Pustila jsem si tohle video a cvičení jsem udělala celkem 3x za sebou s krátkými přestávkami. Nikdy bych nečekala, že se podle videa bude tak fajnově cvičit a že mě to tolik vyčerpá.

2. Vana

Po cvičení jsem se odlíčila a natřela hydratačním krémem. Napustila jsem si horkou vanu s vánoční pěnou z Oriflame, která je mimochodem úplně úžasná a dělá hodně pěny, a atmosféru jsem si doplnila svíčkami a časopisem Joy. Během vany jsem si přečetla rozhovor s moji oblíbenkyní z Gossip Girl s Leighton Meester a dozvěděla se pár zajímavých věcí. Vlasy jsem si umyla pivním šamponem z Manufaktury a potom jsem si ještě na vlasy dala masku Blond me od Schwarzkopf.

3. Odpolední svačina

Samozřejmě něco zdravého plného vitaminu, co mě naplní energii na zbytek mého zkrášlovacího dne. Tentokrát jsem zvolila ovesnou kaši s nakrájenými kousky banánu. Mmm, mňamka!

4. Péče o pleť

Obličej jsem si odlíčila už před koupáním a namazala ho krémem. Teď přichází čas na masku. Použila jsem kokosovou z H&M pro lepší hydrataci. Po opláchnutí jsem obličej namazala krémem z Planet Spa s výtažky z černého kaviáru, na který nedám dopustit!

5. Péče o nehty

Další na řadě byly nehty. Ostříhala jsem je do stejné délky, zapilovala a použila bezbarvý podkladový lak. Nedalo mi to a nakonec jsem si nehty i nalakovala. Tentokrát jsem poctivě nalakovala dvě vrstvy, protože jsem měla spoustu času a navrch ještě použila gelový lak "Disco tech" od Miss sporty.

6. Péče o zbytek těla

Na závěr jsem celé tělo namazala hydratačním krémem od Nivei, pustila si film a po zbytek dne už jen odpočívala :)

Děláte si také beauty deny?:) Jak u Vás probíhají?:)

You May Also Like

7 comments

  1. Tak to sis musela užít :))
    Kaši s banánem mám nejraději jako snídani :3 Njespíš si ji zítr udělám :D

    makeup-challenges.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to na super relaxační odpoledne :) A nejlépe ze všeho vypadá kaše s banánem! :) Když se nad tím tak zamyslím, asi jsem si žádný takový beauty day nedělala. Jsem ale dost energická a uspěchaná, takže třeba ležet ve vaně by mě znervózňovalo a měla bych pocit, že nic nedělám. I když jasně, chápu, o to přesně jde :D I tak mám ale většinou pocit, že nic nestíhám a je až moc věcí, které chci udělat (a až moc knížek, které chci přečíst), takže na sebe maximálně během chvilky něco máznu a jdu si po svém :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nikdy jsem si beauty day nedělala, ale musí to být fakt relax. Závidím.:)
    Marky > little-me.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Nejlepší blog na světě!!!!!! - Anička

    OdpovědětVymazat
  5. Jsi naprosto dokonalá! Doufám, že jednou budu stejně slavná jako jsi ty! Klobouk dolů před tvým blogem, hodně jsem se od tebe naučila! Jsi jednička!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem stejného názoru, slečna Aneta je talentované mladé děvče. Moc se mi Tvá práce libí, jen tak dál.

      xoxo

      Vymazat
  6. Super článok :) Mala by som sa priučiť:D

    http://kristinasbubble.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)