Mimo řadu od Malcolma Gladwella

Ahoj všichni :)

Uběhl jen týden a jsem tu s novou recenzí na bezvadnou knížku :)

Kniha Mimo řadu od známého autora bestsellerů Malcolma Gladwella s podtitulem "Anatomie úspěchu" se zabývá úspěchem z jiné stránky, než z které byste možná očekávali. Upozorňuje na aspekty, díky kterým se někteří lidé stali úspěšní- a ne! Nejsou to vlastnosti jako snaha, píle nebo trpělivost. Jsou to často věci jako datum narození nebo doba, ve které žijete, země, ze které pocházíte, které ovlivňují váš úspěch. Kniha je napsaná čtivě a díky zajímavému tématu ji přečtete během pár dní. Je rozdělena do dvou částí a mě osobně více zaujala část první, kde jsou hlavním tématem známé osobnosti a rozebírá se důvod jejich úspěchu. Kniha se mi moc líbila a moje hodnocení je: 4/5. Jednu hvězdičku strhávám za druhou část, která mě tolik nezaujala.

Četli jste knihu? Jak se vám líbíila?

Hi everyone :)

It's been just week and I am back here with new book review :)

Book Outliers from famous bestseller writer Malcolm Gladwell with subtitle "The story of success" is engaged success from different side than we maybe expect. It shows the aspects by which some people have become famous- and no! It's not properties as hard work or patience. It's aspects like date of birth, country where we come from or time in which we were born. It's aspects who affect the success. The book is well-writen and because of interesting topic you'll read in a few days. It's separated to two parts and I've more liked the first part, where the main topic are people and their ways to success. I really like the book and my rating is: 4/5. One star down because of second part, which wasn't so interesting for me.

Have you read the book? How did you like it?


You May Also Like

3 comments

  1. Jak se stali úspěšní anž by to byly ty klasické vlastnosti ? zní to dost zajímavě :) jakmile budu mít po zkouškách je dost možný, že se po té knize poohlédnu :)) moc pěkný blog, máš o čtenáře navíc :))
    PinkPomegranate

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělá knížka, naprosto! :)

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)