I am in: Project BE FIT WITH ME!

Krásné dopoledne přeju :)

V rámci svých novoročních změn jsem se rozhodla, že konečně po 19 letech se opravdu začnu zajímat o tzv. "healthy lifestyle". Já vím, jak Vám to asi zní. "Jasně, že začne cvičit, v únoru s tím skončí..." Ale věřím tomu natolik, že jsem pro to založila i novou stejnojmenou rubriku. A to už něco znamená, no ne? K tomuhle kroku mě motivovala Beatka z tohohle blogu - určitě se k ní podívejte, má tam o projektu Be fit with me už dva články a další bude přidávat.

Jelikož se znám, tak si nebudu stanovovat žádné velké cíle, protože by mě to spíš akorát odradilo :D Chtěla bych sem ale přidávat alespoň dva články měsíčně :) Nebude to jenom o cvičení, protože já toho prostě moc nenacvičím (ale slibuji, že se budu snažit) :D Budou tu také oblíbené instagramové fotky mého zdravého jídla, motivační obrázky, nějaké moje statistiky a třeba taky jednou fotky před a po :) Tím, že je v projektu zapojeno více lidí, tak mě to snad alespoň (prosím, prosím, prosím!) trošku bude motivovat a začnu se sebou něco dělat. Tím ale neříkám, že přestanu chodit do Mc Donaldu, nebo budu běhat každý den 5 km, zas takové změny neočekávejte :D Každopádně se budu snažit :) Pokud se chcete do projektu zapojit, napiš na výše zmiňovaný blog a určitě Vás to taky trošku motivuje jenom pořád neležet a začít něco dělat :)

Good morning everyone :)

Because of new year's changes (maybe resolutions?) I made a decision that finally after 19 years I will start to care about my body and also about healthy lifestyle. I can imagine how it sounds to you. "Of course, she will start to exercise, she will be done by February..." But I believe in myself so much, that I even made up new blog category "Healthy lifestyle". And that means something, doesn't it? To this move have motivated me Beatka from this blog- look at her site, she has articles about this project Be fit with me and she will write others. 

Because I know myself pretty well, I won't determine some big goals, because it would just discourage me. I'd like to write two articles a month. It won't be just about exercises, because I know that I won't do exercise so much (but I promise, I'll do my best). I will also post favorite instagram pics of my healthy meals, motivational pictures, some statistics of myself and maybe someday I'll post some "before and after" photo. I don't say that I will stop eating in Mc Donald or I will run 5 kilometers a day, don't expect such changes. If you'd like to take part in this project, what you need to do is just write to the above mentioned blog and start to do something with your body!

Krok 4 bysme teda asi měli 
Step four is done

Zdroje obrázků: weheartit

You May Also Like

5 comments

  1. Ani nevíš jakou radost jsi mi udělala, protože to, že se doopravdy někdo už zapojil (respektive už napsal i článek) je pro mě takový první malý úspěch a i motivace do toho, že nesmím přestat. Jinak jsem moc zvědavá jak se ti bude dařit a už se těším na nějaké články! :-))

    Btw. myslím že bod 4 zvládám na jedničku s hvězdičkou :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že tě to potěšilo :) snad mě to vážně k nějakému pohybu motivuje :D :)

      Vymazat
  2. To je super! Na tenhle projekt jsem koukala už u Beatky a docela mě to okouzlilo! Budu sledovat tvé články))) Já se chystám psát fitness články jednou za čas, takže se úplně nezapojím, ale je to super, tenhle se ti povedl:)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkný článek a přeji hodně štěstí a úspěchů. :)) Je zbytečné nasazovat si přehnaně velké cíle, ke kterým se po neúspěšných pokusech ani nepřiblížíme. Lepší je začít pomalu a mít radost i z maličkých pokroků. Těším se na nějaký fitness článek!
    annastazie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Pekný článok a mne nezostáva nič iné len ti držať prsty aby ti to vydržalo čo najdlhšie. Zároveň by som ťa chcela pozvať na moju giveaway tu: http://sashenageletova.blogspot.sk/2015/01/new-year-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)