Vlasové produkty značky Aussie, bez kterých se neobejdu

Značka Aussie je v České republice poměrně nová záležitost. Na prodejnách DM se značka objevila asi před rokem, v listopadu 2013. Jako věčný nespokojenec se svými vlasy jsem se rozhodla, že si ten zázrak musím pořídit a vyzkoušet ho! U nás se prodává v pěti různých řadách, každá na jiný problém s vlasy. Jelikož mi ale přijde, že se mě týká každý problém, tak jsem ty kolekce trošku namíchala. A vy se teď můžete podívat, jak jsem s nimi spokojená.
Šampon- řada Mega instant
Šampon je určený na každodenní používání, což je pro mě důležité, protože jakmile si jeden den vlasy neumyju, hned je musím stáhnout do gumičky. Šampon by vlasy neměl zatěžovat, což se mi taky hodí, protože mám jemné vlásky a docela hodně mi padají.
Moje hodnocení: Vlasy se mi zdají po umytí nadýchanější a pružnější. Používám opravdu téměř každý den a vlasy mi to rozhodně neničí, naopak bych řekla posiluje, takže za mě palec nahoru :)

Kondicionér- řada Miracle moist
Kondicionér na poškozené vlasy je pro mě ten správný, protože jak už jsem řekla, mám jemné vlasy, tím pádem se hodně lámou a třepí. Měl by vlasy zanechat hebké a ošetřené. 
Moje hodnocení: Vlasy jdou po použití kondicionéru krásně rozčesat. To hodnotím jako velké plus hlavně v zimě, kdy se mi z bundy vlasy často zacuchávají. Nezaznamenala jsem, že by vlasy byly hebké a hladké, ale možná je to tím, že je většinou docela hladké mám:)

Bezoplachová péče- řada Aussome volume
Péče je určena pro oslabené a jemné vlasy, což je přesně můj případ. Je s výtažkem z australského chmele a používám ji většinou na rozčesání vlasů, když zapomenu použít kondicionér. 
Moje hodnocení: Stejně jako u kondicionéru se po použití vlasy krásně rozčesají. Navíc úžasně voní, takže ji občas používám i jako příjemnou vůni do vlasů.


You May Also Like

1 comments

  1. Fantastic!
    New post from me: http://theroaronthecatwalk94.blogspot.it/2014/11/welcome-autumn.html let me know what you think! If you want to follow my blog! Kisses!

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)