Zomato foodie meet up: Cinda restaurace



Další pozvánka na Zomato foodie meet up! Jupí! Už asi víte, že mám moc ráda akce, kde si pokecám se super lidma, kteří mají podobné zájmy jako já (a tím nemyslím jenom focení jídla, i když je to samozřejmě jedna z nich :D) a ještě se dobře najím. Na téhle akci se oboje splnilo, takže čekejte článek plný (hlavně) pozitivních ohlasů.

Ale protože nikdo nemá rád vychvalovače, začnu něčím méně pozitivním :D Restaurace Cinda se nachází na ostrově - Císařská louka a dostat se tam bez auta je poměrně debilní (dobře, možná je to taky trochu tím, že jsem našla debilní cestu a potom to celou dobu od přítele poslouchala - protože mu zmokly vlasy, chudák). Pokud se tam tedy chcete podívat, nejlepší bude jet autem, jestliže tam zrovna poblíž nekempujete. Tak to by asi tak bylo shrnutí cesty. Přišli jsme později jenom o pět minut a to je společensky ještě přijatelné (nehledě na to, že jsme byli ještě jedny z prvních).



A teď už k tomu, co Vás asi zajímá nejvíc. Slavnostní menu! Tentokrát (na rozdíl od předchozího meet upu) byla většina jídla servírována pomocí švédských stolů, což mi vyhovovalo o moc víc, protože jak víte, nejsem zrovna největší jedlík a taky jsem v jídle dost vybíravá (takže když něco pochválím, stojí to fakt za to!) Předkrm v podobě kuřecího parmentieru mě osobně moc nenadchnul- protože aby mě maso nadchlo, tak to fakt už musí být! A taky bylo. K hlavnímu chodu jsem si vybrala vepřovou krkovici a na té jsem si opravdu pochutnala. Stejně tak na salátu, kde mě moc chutnala feta, která byla, jak jsme se později dozvěděli, naložená v bylinkách - mňam! K dezertu asi nemusím nic moc dodávat, protože je to pro mě přesný opak masa - tam zase můžu úplně všechno. A opravdu mě, jak jsem předpokládala, dezerty nezklamaly.





Restaurace Cinda je nově zrekonstruovaná (nebo nová?) a prostředí je tedy opravdu krásné. Pokud bydlíte kousek a nevíte kam v létě na pivo, pak můžu tohle místo vřele doporučit, protože venkovní posezení vypadalo krásně a mrzelo mě, že zrovna pršelo a tak jsme zůstali radši vevnitř. Obsluha byla až ukázkově milá - to se jen tak někde nevidí :)

Zomato mělo akci skvěle naplánovanou a dokonce pro nás mělo po jídle i naplánovanou zábavu - lukostřelbu. Nejdřív to vypadalo docela jednoduše, ale když to začali zkoušet první odvážlivci, rozhodla jsem se, že asi tuhle zábavu vynechám - pro bezpečí ostatních :D Jinak jsem se ale skvěle bavila a hlavně skvěle najedlo, takže Zomatu moc děkuji za pozvání a možnost poznat další skvělé místo :)


Cinda restaurace Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato

You May Also Like

3 comments

Těším se na všechny Vaše komentáře :)