My longboard life // VIDEO + OOTD


Krásné odpoledne,

taky máte někdy takovou tu náladu, kdy chcete být jenom sami a dělat, co Vás baví? Tak zrovna takovou náladu jsem měla včera já. Tak jsem vzala svůj longboard a jela se jen tak projíždět do Letenských sadů - neskutečně uklidňující. Když jsem si longboard pořizovala, věděla jsem, že ho nebudu mít na žádné triky nebo tak něco, tak jsem si vybrala ten nejpěknější (nejrůžovější), protože jsem doufala, že si ho jen tak nezničím (ne že bych nechtěla dělat žádný tríčky, ale spíš jsem prostě nešika, takže jsem to tak nějak dopředu tušila). A opravdu, po roce je pořád jako nový a pořád na něm jezdím jenom po té nejrovnější rovince :D

Tohle je už vlastně několikátý outfitový post v řadě a hrozně mě to baví je psát, tak doufám, že Vás tím tady neuspávám! Tentokrát jsem se oblékla jenom tak pohodově, abych se cítila co nejlíp. Vzala jsem si černý croptop z H&M a k tomu džínové šortky z Hollisteru, které jsem si půjčila od maminky. Na nohy samozřejmě Nike Air max, protože v ničem jiném se líp nejezdí. Fotky jsou pořízené v Letenských sadech, odkud je opravdu krásný výhled na celou Prahu:)


Taky jsem se pro Vás rozhodla natočit takový kratší spot, součástí kterého bude i můj outfit, ale také krátké záběry z mé jízdy po rovince. Jelikož ve stříhání videí nemám moc praxi, tak moc děkuji svému bráškovi, že mi ho sestříhal, opravdu jsem nečekala, že se to tak povede! Nezapomeňte si video pustit v HD kvalitě, protože konečně můžu se svým Olympusem točit videa s vysokou kvalitou! A o to víc mě to baví!:)

Foceno a točeno: Olympus Pen E-PL7, objektiv: 14-42 mm

A poslední zpráva! Mám 99 pravidelných čtenářů, takže za chvíli tu snad bude první stovka! Moc Vám děkuju, mám z toho opravdu velkou radost!:))










You May Also Like

12 comments

  1. Krásný fotky! Jsi moc krásná))

    OdpovědětVymazat
  2. Fakt boží! Nemůžu přestat koukat na tvojí postavu! <3 Božíí.
    Kolik měříš? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, dekuju, si moc hodna :)) merim 176 cm :)

      Vymazat
    2. Jinak jsem tvá 101. čtenářka, jenže mi blbne GFC, takže ti to nemůžu zakliknout.
      Ještě jsem se chtěla zmínit k longboardu, kdyby jsi viděla můj, ten je tak zničenej, učím se právě různý triky (takový tancování na longboardu-dancing) a mám i vlastní longboardovou značku/tým. Tak se jukni:) A celý 2 roky jsem taky jezdila jen po rovině, takovej dopravní prostředek... Odkud jsi?
      https://www.facebook.com/Freedom.Longboarding?fref=ts

      Vymazat
    3. Tyjo, to je super :) určitě se na to ráda kouknu :) já bych se třeba taky ráda něco naučila, ale jak říkám, nejsem moc šikovná:/ jsem z Mladé Boleslavi, ale teď trávím 90% času v Praze :) odkud si ty?:)

      Vymazat
  3. cute look!!
    http://amanda-speroni.blogspot.ca/

    OdpovědětVymazat
  4. Jsi neskutečný hubeňour! Longboard krásně doplňuje tvůj look, moc ti to sluší :)

    anotherdominika.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Letnááá! Jsi tak hubená, tak ti to sluší! Většina lidí by si to ale na sebe brát neměla (včetně mě) :D :)

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)