Silver shampoos

Ahoj,
dneska jsem si pro vás po delší době připravila další recenzi. Tentokrát je to článek hlavně pro blondýnky, protože se budu zabývat šampony, které Vám ze "žlutých vlasů udělají šedivé". Já vím, zní to hrozně, většina lidí se snaží šediny nějak zakrýt a my se o ně snažíme :D No, co. Přece jen je to moderní a mně osobně se to moc líbí. Na konci článku přidávám fotky pro vaši představu a inspiraci:) Budu porovnávat dva šampony- jeden od Loreal a druhý od Balea. Tak pojďme na to!

Jako první jsem si vybrala šampon, který mem příjemně překvapil a ze kterého jsem docela nadšená. Ale všechno má samozřejmě nějaké nedostatky...
Jak už bylo řečeno je od značky L'oreal, je to 500 ml a vyšel mě asi na 250 Kč. Pamatuji si, že jsem ho používala už dřív a že mi vyhovoval, tak jsem si ho objednala znovu. Šampon sice vytvoří efekt "šedivých" vlasů, ale pouze na vlasech, které jsou barveny profesionální barvou od kadeřnice nebo také působí na melíry. Zbaví vlasy nežádoucích žlutých (někdy až oranžových) odstínů, což hodnotím jako velké plus. Bohužel jsem si naposledy barvila vlasy normální barvou z drogerky, takže na nově dobarvenou část vlasů moc nefunguje. Na zbytku vlasů, které mi barvila kadeřnice, se mi po 3-4 umytí vytvořil šedivý nádech.
Za sebe tedy hodnotím velmi pozitivně, určitě stojí za vyzkoušení:)
Druhá část recenze se ponese ve znamení velkého zklamání. Tohle totiž vůbec není silver shampoo, je to prostě úplně normální šampon na vlasy. Už jenom ta barva šamponu se mi zdála divná- světlounce fialová! Většina silver šamponů je sytě fialová až tmavě modrá. Jako jediné plus výrobku mohu tedy hodnotit cenu, která je stejně jako u ostatních produktů od Balea, velmi nízká, tuším, že něco kolem 50 Kč, ale za to zklamání nestálo ani to.

Na závěr tedy přidávám inspiraci z weheartit :) 


Co vy a silver šampony? Používáte? Jakou značku? :)



You May Also Like

4 comments

  1. Strašně se mi líbí blondýnky co mají vlasy do stříbrné bohužel já sama jsem tmavovlasá, takže v tomhle tom mám smůlu :( :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Taký podobný prípravok používa moja mamka :) Síce som brunetka :D mne sa tiež páčia takéto vlasy :)
    BellesFleurs

    OdpovědětVymazat
  3. Jednoznačně nejlepší je Schauma, stojí padesátkorun a je supr :))

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)