Photo diary: February 2017


Já nevím jak vy, ale já mám tak neskutečně dobrou náladu z toho, že se konečně začalo oteplovat, že už ani nemyslím na to, jak byl únor celkem nepovedený měsíc. Nechci na Vás přenášet svoji negativní energii, tak Vám jen řeknu, že jsem prostě byla z pár věcí špatná, mrzela mě nízká návštěvnost na blogu a ještě ke všemu se mi nic moc nedařilo a byla jsem pořád akorát unavená.

Ale to už je naštěstí pryč. Sluníčko a tulipány, které mi konečně zdobí můj pokoj, mě nabíjejí takovou energii, že mám hned ke všemu pozitivnější přístup. Včera mi začala škola a já se rozhodla, že budu tenhle semestr pilná studentka (jasně, Aneto). No, ono mi vlastně ani nic moc nezbyde, když mě toho na konci semestru čeká opravdu hodně, to jsem na sebe zvědavá. V rámci mého pilného studování jsem si dneska zašla koupit nějaké učebnice a taky načerpat další pozitivní energii na Náplavku. Někdy na podzim už mě Náplavka začínala štvát, protože jak jsem bydlela kousek, byla jsem tam opravdu skoro pořád, ale to jak jsem se na ni přes zimu těšila, to to všechno zahnalo a teď už bych tam zase nejradši trávila veškeré slunečné počasí. Ta pohodička, když si koupíš cider, oblečeš si cokoliv (protože Náplavka, #nobodycares) a jdeš si sednout k vodě, mi hrozně chybí. Chybí mi i farmářské trhy, ale předpokládám, že dostat se na ně kolem 9 hodiny, bude teď už větší problém (že jo, Mildo?).

Se začátkem března spojuji začátek jara a začátek jara znamená jediné. Velký jarní úklid (doufám, že to teď Milda třeba nečte, aby se na pár dní nechtěl odstěhovat) a zahájení balkonové sezóny (a s tím spojené nákupy v Ikee, protože na našem balkoně je zatím jenom jedna svíčka a malý botník - doufám, že Milda nečte ani tohle, protože jak slyší Ikea, naskáčou mu pupínky). 

Nevím jak ostatní blogerky, ale já blogem doslova žiju. Zrovna tuhle jsem nad tím přemýšlela. Podnik, kam se jdu najíst, volím zásadně podle toho, jak tam budou vypadat fotky a rozhodně ne podle toho, jak tam vaří. Vlasy si myju podle toho, kdy budu fotit outfit na blog. Kudy chodím, tak myslím na to, jakou novou rubriku začnu psát a co by se na blog hodilo. Když nemyslím zrovna na svůj blog, čtu jiné blogy, abych se inspirovala. Řekněte mi prosím, jestli je tohle normální, protože občas už o tom trochu pochybuju (už chápu všechny ty degenerace z povolání) :D #bloggersproblem. Když jsme u toho, přemýšlela jsem, že na blog zařadím novou nepravidelnou rubriku. Něco jako "Co mě potěšilo..." a obsahovala by to všechno možné - od materiálních potěšení až po ty nemateriální (zážitek, dobrý film, knížka, nějaký úspěch,...). V březnu zkusím napsat první, tak uvidím, jaké budou ohlasy :)

Tak to je asi z vykecávací stránky všechno a teď už to, kvůli čemu jste tenhle článek rozklikli - fotky za únor:



Všechny fotky z hor a zážitky z ubytovny TADY 



Zúčastnila jsem se s taťkou skvělé akce Právník roku :)


Úspěch měsíce ÚNOR: Naučili jsme se dělat sushi. Teda maki. Jakž takž.

Oblíbený Monolok:)




Nejkrásnější překvapení k Valentýnu, které na mě čekalo, když jsem se vrátila z hor :) #stejnejeromantik #ikdyzdelazeneni









Zdravé banánové lívance :)


Žlutá bude letos v módě, jsou jí plné obchody a já doma neměla ani jeden kousek! Čtete správně - NEMĚLA.







Když vaše skoro ségra maturuje :)))


O mých menších nákupech v Primarku se určitě dočtete v prvním článku "Co mě potěšilo..."


Haha, jedna větrná :D


A co je Vaše největší vzpomínka/zážitek/úspěch za únor?:)




You May Also Like

5 comments

  1. Sushi milujem, to by som jedla snáď stále. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkné fotky. :) Taky bych si dala sushi :D

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkné fotky :-) žlutá ti sluší :-) A kávu je škoda vypít :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Lovely post! :)

    https://ordinaryblondie9.blogspot.hr/2017/03/blush-black-business.html

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)