Kniha plná vzpomínek

Už jste někdy slyšeli o Our love challenges? Na mě tenhle projekt házel očka téměř vždycky, když jsem rozklikla facebook a já asi nikdy neodolala, abych tuhle reklamu neotevřela. Už tenkrát asi facebook tušil, že je tahle kniha přesně pro mě. Rozumějte pro někoho, kdo rád plní výzvy, všechno si zapisuje, zaznamenává a všechny vzpomínky chce mít uložený v podobě fotek. Potom si zpětně všechno prohlíží a s úsměvem na rtech vzpomíná na všechno to krásný, co zažil. Ne nadarmo se říká, že vzpomínky jsou jediný ráj, ze kterého nemůžeme být  vyhnáni. Je to totiž naprostá pravda.

Když jsem se s klukama z Our love challenges dohodla na spolupráci, byla jsem nadšená. Když mi pak knížka přišla a zařadila se na moji výstavní poličku v knihovně, moje radost se snad ještě zvětšila. Zatím jsem s vyplňováním pěkně pozadu, ale stejně bych Vám ráda myšlenku tohohle alba představila, protože to rozhodně není jedna z věcí, kterou si pořídíte, máte z toho dobrý pocit asi tak dva dny a pak už na knihu zapomenete. Já už jsem strávila pěkných pár chvil před usnutím listováním touhle knížkou a vymýšlením nápadů, na co se s Mildou vrhneme jako první. A věřte mi, že nejtěžší na těch výzvách bude překecat ho, aby je se mnou plnil, protože občas dokáže být pěkný protiva a nerad se pouští do nových věcí, kterého ho pak ve finále ale vždycky zaujmou a nadchnou a je rád, že jsem ho do toho dokopala. Chlapi no. (:D)


Pro ty, co vůbec netuší, oč jde: Kniha Our love challenges je určená hlavně pro páry (ale jak už jsem psala hodně lidem na instagramu, není problém si knihu koupit třeba s kámoškou a nebo se sourozencem, většina výzev je neutrálních a může je plnit kdokoli). Na začátku si vyplníte údaje o osobách, které se výzev budou účastnit, Vaše první rande, nebo třeba datum, kdy jste se dali dohromady. Potom už na řadu přichází jednotlivé výzvy, které jsou seřazeny do šesti kategorií - K zamyšlení,  Láska prochází žaludkem, Cestujeme, hýbeme se, užíváme života, Bláznivé, protože proč ne, Kdo tvoří, ten nezlobí a Poznáváme sebe i druhé. Z každé téhle skupiny výzev jsem vybrala něco, co mě nějakým způsobem zaujalo a udělala pro Vás takový malý náhled, abyste si obsah knížky mohli lépe představit. Po každém splnění výzvy si stránku vyplníte - třeba nalepíte fotku, napíšete nějaký společný zážitek a zaznamenáte datum. Jelikož se blíží 1. máj, tak si myslím, že pokud chcete udělat radost své drahé polovičce, tak tímhle potěšíte opravdu každého (minimálně každou holku!) a ani Vás to nebude stát celou výplatu. Navíc určitě každý známe takové ty dny, kdy máme chuť něco dělat, ale náš mozek moc nespolupracuje a prostě nevíme, do čeho praštit. A přesně pro takovéhle chvíle si můžete náhodně nalistovat jednu stranu a pustit se do plnění výzvy.









My s Mildou (zatím o tom teda neví) máme už v plánu splnit první (a ne zrovna lehkou) výzvu. Jedná se o dobrovolničení - chtěli bysme (znovu opakuji, že o tom Milda zatím neví) se zúčastnit akce Ukliďme Česko, která se bude konat v sobotu 7. dubna po celé republice. Jsem sama moc zvědavá, jestli ho dokážu přemluvit, protože co se týká ekologie a dobrovolničení, jsou to pro Mildu dvě cizí slova :D

Článek vznikl ve spolupráci s Our love challenges.

You May Also Like

3 comments

  1. Tak to je úžasné. Tohle se mi moc líbí a vážně přemýšlím, že si ji koupím. Ukliďme Česko je skvělá akce, já se ji už zúčastnila a přemýšlím, že tenhle rok půjdu do toho znovu :)

    OdpovědětVymazat
  2. O knize slyším poprvé, ale určitě ne naposled. Dost mě zaujala.jen Teda nevím, zda bych do nějaké výzvy Luka ukecala :D

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)