Photo diary: September 2017

Září za námi a tím pro mě končí i prázdniny. No, ono už to nebyly prázdniny v pravém slova smyslu, když jsem vlastně celý srpen a září pracovala, takže by se dalo vlastně říct, že mi teď prázdniny teprve začínají, když už nebudu muset chodit do práce každý den. Ani nevíte, jak jsem se na to těšila. Hned si člověk začne školy vážit víc a dokonce se mi i trochu zastesklo, že už mi zbývají (snad) jenom tři roky studia. Ale čeká mě toho ještě spousta - chci jet příští rok na Erasmus (asi) do Španělska a taky bych možná po škole chtěla zkusit nějaké další studium v zahraničí, třeba na jeden rok. Prostě tu celoživotní práci oddálit, co to možná nejvíc půjde a nejlíp do té doby vymyslet, jak pracovat na volné noze :)

No, to jsem ze shrnutí uplynulého měsíce utekla někam daleko do budoucnosti, takže zpátky nohama na zem! Září pro mě nebylo zrovna dvakrát vzrušující a to hlavně kvůli počasí. Nejsem ten typ, co má rád zimu, vrstvení oblečení a nebo cokoli jiného spojeného s tímhle studeným počasím. Upřímně - nejradši mám šatečky a nebo šortky a tričko a venku třicet stupňů. Není nic lepšího. A tenhle skok na deset stupňů mi neudělal zrovna nejlíp. No co, budu to muset příštích zhruba sedm měsíců nějak vydržet :D

I přes tohle všechno jsem toho v září zažila celkem dost a o některé zážitky bych se s Vámi ráda podělila, tak pojďme na to :)

Hned na pátek 1. září jsem měla naplánovanou akci, na kterou jsem se už dlouho chystala zajít. Stand up show na Náplavce od Underground comedy. Mám tenhle druh akcí moc ráda a tak mi ani nevadilo, že nebylo zrovna hezky, a i když byla akce v podpalubí lodi, tak tam nebylo zrovna úplně příjemně. Celá akce byla ale moc super a já jsem si ji užila :)

V sobotu jsme potom s Mildou byli pozvaný k Deny a k Hávovi a užili jsme si skvělý večer doma. Deny nachystala spoustu dobrého jídla (pro mě udělala avokádový chlebíčky, mňam), my s Mildou přinesli nějaké pití a celý večer jsme hráli deskové hry, povídali si a kouřili vodnici. Naprosto suprový večer a všem Vám doporučuji něco podobného uspořádat.

Víkend byl opravdu nabitý, protože hned v neděli ráno jsme se s Kačí vydaly na výlet do Libochovic. Víc fotek najdete v tomhle článku.
  
  


Další víkend jsme se s Olím, Mildou a Alešem dohodli, že si půjdeme zahrát basketbal. Hrozně dlouho jsem ho nehrála a moc jsem se na to těšila. Samozřejmě jsem si až zbytečně moc věřila a nakonec mi to skoro vůbec nešlo, hlavně jsem to teda nemohla moc udýchat :D Ale i tak to bylo fajn. Potom jsme ještě něco ogrilovali a popili a užili si jeden z posledních teplejších večerů.

V týdnu jsme si s Evčou udělaly hezké odpoledne a zašly jsme si na sushi a pak něco vyfotit. Tyhle holčičí odpoledne mám moc ráda :)
  
V pátek 15. září jsem zase byla na Baníčku. Tentokrát hrál tady v Praze na Dukle.
  
  
  
 S Mildou jsme se rozhodli, že si pustíme všechny filmy z top 50 na ČSFD, tak nám držte palce, ať to zvládneme! Zatím moc doporučuju 12 Rozhněvaných mužů, Nedotknutelní a Pulp Fiction:)
19. září jsme měli s Mildou 1,5 roku výročí :) Chtěla jsem ho překvapit a udělat mu nějakou dobrou večeři (protože normálně moc nevařím) a říkala jsem si, že na to určitě zapomněl, tak že ho aspoň překvapím. Ale to on překvapil mě, protože nezapomněl a přinesl mi krásnou kytičku :)) Pak jsme se najedli, dali si víno a vodnici a užili si hezký večer. Pro takovéhle chvíle prostě stojí za to žít :)))
  
  

Předposlední víkend v září jsme se s Kačí a klukama vydali na Šumavu a celý článek spolu s fotkami a tipy, kam se vydat, najdete tady.
  
  


V neděli jsem potom navštívila Bloges art market, kam jsem dokonce vyhrála vip shopping, takže jsem se mohla dostavit už o hodinu dřív a pořádně si všechno projít. Stejně tam ale bylo dost lidí i tu hodinu předem. Nakonec jsem byla ale úspěšná - pořídila jsem si crop svetr, plisovanou sukni a tílko. Celá akce byla opět moc hezky uspořádaná a asi nejvíc mě zaujal stánek Provoní - do jejich obchůdku se určitě budu muset brzo podívat :) Po nakupovaní jsme s Kačí vyrazily do kavárny Dos Mundos na jejich proslulé houpačky a já už se těším, až se tam zas znovu někdy dostanu, protože z té kavárny dýchá neuvěřitelná pohoda a dá se tam v klidu popovídat.
  
A na závěr jeden tip, na co si zajít do kina :))

A jaké bylo to vaše upršené září?:)

You May Also Like

6 comments

  1. Ty jo, 50 filmů na ČSFD, tak to máte co dělat :D stand up comedy jsem nikdy moc nemusela, ale poslední dobou mi to až tolik nevadí. A koukám, že všichni mají rádi sushi, jen já ne :D a za tip do kina děkuju, jsem celkem přehororovaná poslední dobou :D :)

    Lenn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, zatím jsme se sekli asi na 5. :D já právě na horory chodit nemůžu, jsem hroznej strašpytel, takže tady ani takové tipy nenajdeš :D:))

      Vymazat
  2. Můžu se zeptat co je to za deník s tou mapou, jak je to zvýrazněné? :)

    OdpovědětVymazat
  3. Miluju ten tvůj kožíškový outfit :D Hrozně k tobě sedí. Vypadá tak elegantně a čistě. Stejně jako ty roztrhané kalhoty a růžová bunda :)))
    Září bylo pro mě stejně otravné kvůli počasí :D a nejhorší je na tom, že bude hůř :D já už chci jako léto! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jee děkuju, ty mě vždycky něčím úplně potěšíš :D:))) a neboj, už jen pár měsíců a je zpátky :D

      Vymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)