Moje nenakupovací předsevzetí II.: Jak jsem to nezvládla

Dobře, teď se opravdu trošku stydím. Píšu teprve druhý článek do téhle challenge a už v titulku je slovo "nezvládla". A není to něco jako "málem nezvládla", ale prostě a na rovinu jsem se na to úplně vykašlala. Druhá půlka února a první půlka března představovaly spíš velkou nakupovací challenge aneb kup co můžeš. Na moji obranu musím říct, že jsme na konci února podnikli výlet do Drážďan (čti do Primarku), takže se vlastně není čemu divit. A navíc v Německu měly ještě slevy, takže si to dokážete asi představit.

Na druhou stranu - proč ne? Proč nenakupovat? Proč si neudělat radost? Úspěšně jsem zvládla zkouškový, 10 dní jsem byla pracovat na horách, našla jsem si novou práci, ... Myslím, že jsem si nějakou tu odměnu přece jen zasloužila.

Teď už se teda pojďme podívat, co jsem si všechno nakoupila. 


Začnu věcí, z které mám asi největší radost - zlatá kabelka. Na to, že jsem holka, která ráda nakupuje, mám dost málo kabelek. Když už si nějakou vyberu, tak ji nosím třeba půl roku neustále. Proto musí být kabelka dostatečně velká a taky se hodit k většině věcí v mém šatníku a to tahle, i když je trochu extravagantnější, splňuje. Jupíí!



Další věcí, ze které mám taky hrozně moc velkou radost, je moje první KOŽENÁ bunda (bacha na mě jo, žádná koženka :D). Je opravdu na první pohled znát, že je kvalitní a konečně mám tenhle typ bundy se stříbrnými zipy - ty se mi totiž hodí k mé malé kabelce, kterou tahám skoro na každou party a vždycky, když s sebou nepotřebuju hodně věcí.


Pokud mě sledujete na instagramu, tak víte, že jsem svoje staré bílo-zlaté conversky hodila do textilního odpadu (z části jsem teda byla přinucena, protože mamka se už nemohla dívat na to, jak se mi drolí a rozlepujou), takže jsem je musela nahradit, protože bílé conversky jsou pro mě absolutní must-have a základ v šatníku. Tentokrát už jsem vsadila na nestárnoucí klasiku a slibuju, že si je vezmu ven, až nebude všude bláto a že si je opravdu nezamažu #promise.


Tyhle šedé šatečky jsem si pořídila v Primarku za 8 euro a jsou neskutečně pohodlné a opravdu se v nich cítím hezky. Navíc to byly úplně poslední v mé velikosti, takže prostě znamení.


S příchodem jara se tak nějak už pořád vidím na Náplavce a když jsem zahlédla tenhle cardigan, tak jsem si hned představila, jak si ho právě tam beru. A byl můj. Jen škoda, že nemá kapsy. Jinak je hrozně příjemnej :)




Když už jsem si našla práci v advokátní kanceláři, musím tomu trochu přizpůsobit svůj styl oblíkání (to dá rozum, že jo). Kromě třech sukýnek (černá klasika, jedna dlouhá šedá a konečně taky plisovaná!) jsem si ještě pořídila starorůžové tričko s límečkem a krásnou žlutou halenku. Hrozně moc jsem v téhle barvě něco chtěla, protože mi připomíná jaro a navíc jsou jí teď plné obchody.


A tady už dlouhá šedá sukně v akci na první jarní Náplavce :)

Závěrem bych chtěla říct, že i když se mi to nakupování trochu vymklo z rukou, tak si myslím, že jsem se snažila si vybírat oblečení, které ještě nemám a taky to, které budu opravdu nosit. Takže doufám, že mi to vydrží :) Na mě už volá pračka, tak musím jít dát oblečení do sušičky. Vám ale přeju hezký víkend a snad se trochu vyjasní to dnešní upršené počasí!

You May Also Like

3 comments

  1. :D presne takto by som dopadla ak by som si dala takuto challenge :), ale povedala som si, ze by som to uz mala predsa aspon vyskusat, ibaze ked na nenakupovanie, nieje nikdy vhodny cas...
    inak super vecicky si si pokupila :)ň

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné věci ♥ Ta bundička a kabelka jsou za mě nejvíc top :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  3. Ale tak koupila jsi hezké věci, tak se to dá omluvit:) Já si řekla, že si v březnu (jen jeden měsíc), prostě NIC (na sebe) nekoupím - a už mám pruhovanou košili a dvě tílka, takže v klidu...Když člověk opravdu nechce nakupovat, NESMÍ do těch obchudů vůbec chodit. Nikam. To je jediná možnost, ale pak taky existujou e-shopy, žejo...
    Sim in the Bubblegum

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)