Photo diary: October 2016


Říjen nepatří zrovna mezi mé nejoblíbenější měsíce, ale co se týče toho letošního, tak ten se docela vydařil. Když pominu fakt, že se venku ochladilo a snad ze dne na den jsem musela z šatníku vytřídit všechny šaty, sukně a šortky a nahradit je svetrama a mikinama. Taky začala škola. No jo. Člověk si prostě na 4 měsíce volna zvykne. Jelikož se mi ale moc (ne)povedl zápis, tak do školy chodím jenom 3 dny. Příjemná změna, i když za cenu brzkého vstávání, kdy mi semináře každý den začínají už od 8.  Druhák na právech ale začíná být konečně trochu zajímavější, takže mi to vlastně ani tolik nevadí. 

Povinná témata školy a počasí máme tedy za sebou a můžeme se vrhnout na to příjemnější. Co všechno jsem v říjnu zažila, kam jsem se podívala, co teď právě čtu a taky samozřejmě, co jsem jedla :D První věc, na kterou si vzpomenu, když si říjen zpětně promítnu, je výlet do Drážďan do Primarku. Pokud mě sledujete už delší dobu, tak víte, že jsem fotbalový nadšenec. No a co ono se mi nepoštěstí. Přijíždíme do Drážďan, plné město policistů a ve vzduchu helikoptera dokonce. Ono totiž Dynamo Drážďany hrálo za pár hodin zápas. Kdo to nezná, tak to nepochopí, ale ten pocit nadšení, který jsem měla, když jsem viděla davy mířit na stadion, je asi nenahraditelný. Ale zpátky ke škole - tentokrát ale daleko příjemněji - s kamarády jsme úspěšně zapili odstartování dalšího ročníku a opravdu důstojně ho zapili, tak snad se takhle budou dařit i moje školní výsledky :D Teď na konci října jsme se taky s přítelem byli podívat na Designbloku. Letošní ročník mi přišel o něco slabší než ten loňský, ale přesto mám pro Vás spoustu fotek, takže určitě vyjde článek In pictures: Designblok 2016. Tak tím bych článek asi ukončila a o všem ostatním si můžete přečíst v popiscích u fotek :)

Jo a poslední dobou mám celkem dost fotek za měsíc, tak mě napadlo, že bych možná začala dělat články typu "Two weeks in pictures", co vy na to?:)

Jaký byl Váš říjen?:)

Co jsem si koupila z home decor si můžete prohlídnout tady


Počkala jsem si, až knížku zlevní a doplnila s ní svoji skromnou knihovničku :D:) Číst jsem zatím nezačala, ale potom pro Vás určitě připravím nějaké zhodnocení. 
Green factory na Národní

Vždycky mi nachystá nějakou výbornou snídani :))






Když Vás Vaše kámoška tak dobře zná :))

...stejně tak jako Vás kamarád, který prostě ví, jak milujete sladký!:D

Nová bundička na zimu ze Zary :)

Nákup učebnic je povinností :D:)

Miluju seriál, miluju knížku!!

Je to sice hrozná kravina, ale na oddych je to prostě super :D Kdo koukáte, tak právě začala 2. série :)

Díky přítelovi jsem se naučila jíst celkem dost jídel, bez kterých nechápu, jak jsem předtím mohla žít - třeba tatarák nebo sushi :D

Do TOP 10 mých nejoblíbenějších filmů se zařadil i tento :)

Již zmiňovaná party :)





Jeden den jsem si taky udělala s rodičema výlet do Brna - taťka jel pracovat a my s mamkou nakupovat :D:)

Tak jsem si koupila ještě jednu zimní bundičku :D:)



A tuhle snídani jsem pro změnu nachystala já :)

Sobota u filmů a u sushi :)


You May Also Like

8 comments

  1. Ty jo, tolik krásných fotek! Když vidím to jídlo, mám hlad :D Do Drážďan bych se ráda podívala na Vánoce :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný fotky :) mám ráda tyhle články :)
    Říjen též moc nemusím, ale letos zase tak špatný nebyl a vetšinu dní bylo docela hezky...
    Fotky za měsíc by nebyly špatné, za mě určitě, i já jsem nad tím přemýšlela, vždycky jich mám spoustu, ale pak je třeba smažu nebo uložím a už se k nim nikdy nevrátím, tak bych si je házela aspon na blog :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné fotky.

    Na blogu probíhá soutěž o novinky E-style: wormake.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Hezké fotky:) super nákupy haha

    OdpovědětVymazat
  5. Ty fotky jsou super... A tu knížku Girl Online On Tour bych si ráda přečetla. Mám ten první díl a docela se mi to líbilo :)

    Ketrin Fl ~ CALL ME KETRIN BLOG

    OdpovědětVymazat
  6. Ty fotky na mě působí strašně příjemně a přirozeně. Hodně štěstí ve škole! :)
    Jinak co mně o dost zpříjemnilo říjen byl Doctor Strange v kině, fakt bomba film a doporučuju! :)
    www.lucastirska.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)