P&G event: Thank you mom


Na konci června jsme s Evčou byly pozvané na další skvělou akci pořádanou Procter & Gamble (o té první jsem Vám psala tady), která se také vázala k olympijským hrám v Riu a vlastně byla takovým pokračováním té první. Jednalo se tedy o akci Děkuji, maminko! a cílem bylo přednesení výsledků průzkumu State of motherhood (na část výsledků se můžete podívat dole na obrázku), kterého se zúčastnilo 14000 maminek v 15 zemí. 

Akce se konala v centru Prahy v krásně zařízeném hotelu The Grand Mark, který je kousek od Náměstí Republiky a má krásnou velkou zahradu, která mě opravdu nadchla. Součástí akce bylo výborné občerstvení a taky malá pozornost od P&G - šampony a kondicionéry Pantene. Akce se zúčastnilo asi 15 lidí, takže všechno probíhalo v příjemném a přátelském prostředí. Jednou z přednášejících byla i Ludmila Špotáková, maminka slavné olympionistky Báry Špotákové. S Evčou jsme si akci skvěle užily a tímto moc děkujeme za pozvání :)

















Já osobně mám takovéhle akce moc ráda - všude jsou inspirativní lidi, od kterých se něco dozvíte, krásné #instafriendly prostředí (která blogerka by to nemilovala?) a spousta dobrého jídla. Většinou se dozvíte i něco zajímavého a hlavně strávíte příjemné odpoledne, které byste jinak třeba zabili sezením doma u počítače nebo odpoledním spánkem (věřte, že vím o čem mluvím :D).

You May Also Like

6 comments

  1. Povedené fotky a moc pěkný hotel :-) kde jsi sehnala jeansy prosím?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :)
      Džíny mám z Primarku, ale myslím, že zrovna tyhle seženeš skoro všude - zkus třeba H&M, Bershku, Stradivarius :)

      Vymazat
  2. Jů, to musela být krásná komornější akce :) A samotné prostředí? Pecka! ♥

    Beauty News | Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Parádní akce, strašně se mi tahle marketingová kampaň líbí. :) A máš nádherný outfit..:)

    OdpovědětVymazat
  4. Skvelá akcia, verím, že to muselo byť ozaj inšpiratívne. Rada by som sa zúčastňovala takýchto podujatí namiesto toho, aby som sedela za počítačom. Ako hovoríš, je to lepšie využitie času!

    OdpovědětVymazat
  5. To působí jako akce s moc hezkou myšlenkou. Pěkné fotky :).

    Audrey&Pearl
    www.audreyandpearl.blogspot.cz
    FB: https://www.facebook.com/Audrey-and-Pearl-396910423691546/

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)