Photo diary: April 2016

Krásné odpoledne,

po měsíci je tu zase tradiční photo diary. Tentokrát Vás na konci článku čekají i dva povídací odstavce o něčem, o čem bych se tady ráda zmínila, ale nechtěla jsem to psát do samotného článku. Budu ráda, když mi napíšete, jestli i o takových věcech byste tu chtěli číst a jestli Vás zajímají.

Co se týká měsíce dubna, tak utekl jako voda a já si ani na konci nemohla vzpomenout, co jsem vlastně všechno dělala. Říkala jsem si, že si tenhle měsíc musím co nejvíce užít, protože pak bude na dva měsíce útrum (noo, zase tak horké to asi nebude, přece jenom pár akcí na květen i červen plánuji:D), a když tak prohlížím fotky za uplynulý měsíc, tak myslím, že se mi to docela povedlo. Tenhle článek je ale hlavně o fotkách, tak pojďme na to :)


Článek s dalšíma "foodie tips" bude už v květnu :)))



Četli jste o akci Zomato foodie meet up? :)


Reportáž z akce #dekujimaminko je tady :)






Haha, nesmí chybět party fotky :D

Motokáry jsou fakt super! Kdo nikdy nebyl, určitě někdy zajděte, je to super zážitek :)

Baník mistr v hledišti! <3 Fotky z výjezdu do Plzně :)


Já, Olga Hepnarová

Asi každý z Vás zaznamenal nový český film Já, Olga Hepnarová. Polovině lidí se film líbil, polovině vůbec. Já sama za sebe nemůžu říct, jestli se mi líbil, každopádně mě fascinoval, ještě aby ne. Celý tenhle příběh mladé holky, která byla společností vyčleňována, je víc než jedinečný. Co se týče samotného filmu, udělala bych na něm menší úpravy - některé scény bych sestříhala a taky bych se trochu více snažila vysvětlit, co se zrovna děje, protože ten, kdo o Olze nikdy nic neslyšel, se musel ve filmu docela ztácet. Já jsem o ní četla dokonce knížku - Oprátka za osm mrtvých, Roman Cílek, která se mi líbila možná víc jak film. Pokud se někdo o její příběh zajímáte, doporučuji si knížku určitě přečíst. Najdete tam hlavně výpovědi jednotlivých osob, se kterými byla Olga různě spojována.

Na film jsem se byla podívat v Kině Světozor s Evou a musím říct, že atmosféra kina byla naprosto suprová a rozhodně to bylo lepší než normální multikina.


Výlet do Příbrami na Baníček

Sobota, relativně pěkné počasí (prozatím) a Baníček hraje v nedaleké Příbrami- nevidím důvod, proč se za ním nejet podívat :) Z Prahy vyjíždíme po 12 v dostatečném počtu Chacharů (a v přehnaném počtu policistů) směr Příbram. Cestou je veselo a na místo dorážíme kolem 14. hodiny. Zajdeme do hospody na pár piv (aby bylo ještě veseleji) a vydáváme se na nekonečnou cestu snad přes celou Příbram k tomu jejich stadionu. Zápas začíná v 17. hodin a hned od začátku se skvěle fandí, nejvíce se lidé baví při chorálu "Bez ohledu na výsledky" (který se s přívalem prudkého deště změní na "Bez ohledu na počasí"). I přes nepřízeň počasí a vyrovnaný stav 1:1 si všichni zápas užívají. Potom Baník dostane červenou kartu a nikdo už nevěří v zisk bodů. Nemožné se ale stává skutečností, Baník střílí gól a radost se trojnásobí. Výjezd je tedy tříbodový a naprosto užitý, co víc si takhle při sobotě přát? Jaký jiný klub má takové fanoušky, kteří za ním jezdí i při nemožnosti záchrany a "bez ohledu na výsledky"? :)


Pro ilustraci foto před a po dešti :D :)

Jinak, kdo mě pořád nesleduje na snapchatu, jsem tam jako anett18, tak sledujte! :))
Jaký byl Váš měsíc duben?:)

You May Also Like

16 comments

  1. krásné fotky! tyto foto články mám hodně ráda!! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. Omg,spravila jeden preklep A ty jej hneď musíš nadávať? Ty si nikdy žiadnu chybu nespravil/a že?

      Vymazat
    2. Viky, Banik pičo je takový pokřik :) ale jsi hodná :)

      Vymazat
  3. Ten pocit, že jsem taky byla na Baníku a měla jsem takhle hezkou možnost tě v mém městě potkat, ale bohužel, no. :( :D

    OdpovědětVymazat
  4. Máš krásné fotky! ☺ A moc ti to sluší! ☺

    Blogerka Klárka

    OdpovědětVymazat
  5. ACH!! Všetko to jedlo vyzerá úplne dokonale!

    SASHA´S LIFE

    OdpovědětVymazat
  6. Super fotky! Mimochodem na ten film o Olze se chci zajít podívat, protože mě fakt láká a určitě se kouknu i po té knížce!

    Nails | OPI Brisbane Bronze

    OdpovědětVymazat
  7. Moc pěkné fotky! Můj duben byl takový všelijaký, hlavně co se školy týče. Naštěstí už je konec a teď už "jen" ty zkoušky :D.
    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Tím, že jsi takový Baníkovec si mě vážně překvapila :) Kdysi jsem taky na něj chodila, ale přece jenom jsem spíše hokejová, takže celou zimu ujíždím na Ocelářích Třinec a na jaře vysedávám u Mistrovství v hokeji:))

    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)