New in | home decor 0.2 (IKEA)

Krásné odpoledne :)

Konečně jsem si po dlouhé době zanakupovala! Poslední dobou nakupuji radši různé dekorace do bytu než oblečení. Co to se mnou je? :D No, ono se to zas určitě brzo vrátí do normálu, takže se nebojte, že byste přišli o články s novým oblečením :) 

Teď už k dnešnímu článku- v bytě máme malinkej balkón a až do teď sloužil jako skladiště- byly tam pytle s odpadky a taky pití, které se nikam dovnitř už nevešlo. Mamka se ale rozhodla, že si to tam uděláme útulný, abysme tam taky mohli trávit čas. Vyklidila celý balkón a pořídila tam křeslo a koberec. Cílem nákupu tedy bylo sehnat nějaký stolek, který by se tam vešel. Já jsem tam jela s cílem pořídit si něco z jejich letní "piknikové" kolekce (jak jsem ji sama nazvala :D). Tak se můžete pokochat, jak se mi to povedlo :)

P.S. Omlouvám se za kvalitu fotek, nevím, co s tím foťákem zas je :(

Tady můžete vidět, jaký stůl jsme nakonec vybrali :) B



Tahle konvice je skvělá vychytávka na léto. Ten válec uprostřed je vyjimatelný, strčíte ho do mrazáku a pití Vám pak vydrží déle studené. Ke konvici jsem si koupila i čtyři plastové skleničky, aby mi to krásně ladilo :-) A ještě brčka, kterou jsou ve dvou odstínech červené (možná spíš růžové) a ve dvou odstínech zelené- zelenou konvici si koupil brácha, takže oba máme i ladící brčka O:)




Velkou radost mi taky udělal tenhle podtác na jídlo, který je opravdu fantastický a používám ho teď opravdu každý den, na všechna jídla, co si během dne udělám :)


A na závěr můj miláček- růžový květináček! <3 Zatím přesně nevím, na co ho použiji, ale určitě něco vymyslím :) Ještě když to byl takový boj sehnat ho - vevnitř ho neměli už vůbec, jediný kus byl venku vystavený jako vzorek. Nenapadlo by mě, že si ho odtamtud taky můžu koupit, ale naštěstí to napadlo mého brášku, který mi tam pro něj došel :))

You May Also Like

9 comments

  1. Pěkné nákupy :)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/vybarvi-se-2-do-oranzova.html

    OdpovědětVymazat
  2. I love your style, blog and personality !! ♥
    Keep going!! ♥

    BLOG SS

    Kiss

    OdpovědětVymazat
  3. Ten tac mam, je bozi. Chci jeste podlouhly a polstarek:) stav se u me na soutez http://janesmoments.blogspot.cz/2015/06/summer-tips.html

    OdpovědětVymazat
  4. To je pohodička :) Super fotky, Anet :) O čem je ta knížka? Je pěkná? :)
    http://janetsonrisa.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je skvělá:)
      O jedný americký blogerce, popisuje tam svoje dětství a pak i svůj život, ale je to fakt hrozně vtipný:) když si to čtu třeba v metru, tak na mě lidi divně koukaj, když se začnu nahlas smát :D

      Vymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Tie kvetináče má veľa ľudí, ale aj tak ich môžem a mám ich aj ja :D
    theVandasdiary

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)