Clothes: Summer essentials

Krásné odpoledne,

Venku to teď sice moc letně nevypadá, ale já věřím, že brzy zas bude krásně teplíčko a budeme moct vytáhnout všechny letní kousky, které jsme si už stihli nakoupit. Dneska jsem si tu pro Vás připravila takový seznam nezbytností, které by podle mě měla mít každá holka na léto v šatníku. Aspoň jeden kousek! Tak se na to pojďme podívat :)


Sukně nejsou prostě nikdy špatná volba. Jsou elegantní, ženské a většinou i pohodlné. Já jsem teď dlouho sháněla nějakou překrývanou sukni tzv. draped skirt. A už ji mám! Už brzy Vám ji ukážu v nějakém outfitovém postu. Moje oblíbené jsou taky pleated skirt, protože na rozdíl od klasických pouzdrovek jsou pohodlné a nemusíte si je pořád rovnat. A ta s tím ananasem mi přijde úžasně ujetá!:D Sice nevím, jak často bych ji nosila, ale myslím si, že je to skvělý kousek :) Černá pleated skirt je nezbytnost, já teď sháním ještě nějakou v takovéhle růžové, protože stejně jako sukní, růžové není nikdy dost :)
Šortky jsou pro mě absolutní nezbytnost. Šaty i sukně mám sice moc ráda, ale nikdy se v nich nebudu cítit tak pohodlně jako v šortkách. Teď se hodně začaly prodávat džínové šortky s háčkovanýma kytičkama, které mě ale zase tolik neoslovily. Víc se mi líbí celoháčkované šortky tzv. crochet shorts, které mám doma v bílé barvě a ještě sháním nějaké černé a mintové. Taky se mi hrozně líbí highwaisted šortky, který podle mě dělaj holkám hezký zadek a pokud jsem ještě roztrhané a otrhané, tak je to absolutně top. Posledním typem šortek, který mě zaujal, jsou studded šortky, které zatím žádné nemám, ale tyhle černé bych brala všema deseti.
Že jsou letní nezbytností šaty, to snad ani nemusím říkat. Ne jenom šaty slavnostní nebo koktejlky, ale také jednoduché šaty s květinovým vzorem, které si můžete vzít jak do města, tak třeba na pláž k moři. Za další nezbytnost považuju klobouky. Hlavně v posledních dvou letech se tento trend opět znovu vrátil a klobouky jsou teď opravdu v módě. O kloboukách už jsem Vám psala samostatný článek tady. Každá holka by si na léto taky měla pořídit rtěnku v nějakém světlejším odstínu (nejlépe třeba nude), protože rudé rtěnky se spíš hodí na podzim a zimu, v létě si vystačíme se světlejšími odstíny.
Zlatá barva se hodí sice pro každé období, ale v létě může ještě víc vyniknout než jindy. Můžeme nosit různé flitry a zlaté doplňky, které se nebudou shovávat pod bundou ani pod mikinou. Mezi letní nezbytnosti určitě také patří nějaké sandálky, protože nosit celé léto conversky zní sice fajn, ale někdy je prostě takový vedro, že je lepší si nazout něco volnějšího. Topy v bílé barvě jsou taky super a hlavně do Vás nebude pařit celý den sluníčko jako kdybyste vyrazila v all-black outfitu.

Určitě je těch nezbytností na léto daleko víc, ale já jsem pro Vás vybrala tyhle. Co považujete za nezbytnost vy? Bez čeho se v létě prostě neobejdete?:)

You May Also Like

16 comments

  1. Ja ted nakupovala saticky ve velkym asi patery za tyden jsem domu natahala :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A odkud si kupovala?:) já taky ještě nějaký sháním:)

      Vymazat
  2. Pěkný článek! Šortky musím mít pořád v létě! :)
    http://anyworld0036.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Ta růžová sukně vypadá nádherně, tak sladce, hned bych si ji vzala :) Líbí se mi i ta šedá sukně, ale mohla být třeba v jiné barvě, ale je zase fakt, že šedá se dá kombinovat s více barvami :)
    http://janetsonrisa.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. super článok :) kraťase a sukne sú nevyhnutnosťou na leto
    Jane´s World

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkné věcičky :). Já si teď dost "ujíždím" na kraťáskách a samozřejmě nesmí chybět ani tílka :). Sukýnkový typ až tak moc nejsem :D. Máš moc pěkný blog, budu ráda, když i Ty na můj zavítáš :).

    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Milujem tie sukne do tvarú "A" :)

    www.aduliskun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Jéééj todle mi nedělej, snažím se šetřit, ale ty sukně .... ach asi musim mít všechny!:D

    OdpovědětVymazat
  8. Mne toho treba veľmi veľa. :-D A ako tak pozerám na Tvoje obrázky, aj toto všetko by sa zišlo. :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovědětVymazat
  9. Me chybi dokoupit par tricek a hlavne nejake sortky.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Snad všechno co jsi vybrala se mi děsně líbí :) Zvlášť ty sukýnky jsou krásný :)
    http://hollychicc.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Nutně potřebuju obyčejnou skater skirt a volný kraťase! :D :)

    OdpovědětVymazat
  12. Máš pravdu, bez šortek by to v létě nešlo. I když nemám perfektní nohy, tak je ráda nosím :D a ještě se neobejdu bez tělových sprejů :)

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
  13. Tie kraťasy sú úúžasné! už po takých dlhšiu dobu pokukujem :) super články :)
    pridávam sa k pravidelným čitateľom. Ja som práve pridala nový outfit, budem rada, ak napíšeš svoj názor : http://apairoffriends.blogspot.sk/ :)

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)