New in | fashion 0.4

Krásné sobotní odpoledne :)

Po delší době Vám opět přináším článek s věcma, které jsem si za poslední dobu koupila a udělaly mi obrovskou radost. Poslední dobou nakupuji méně než předtím, ale jak teď venku začíná být konečně trochu hezky (hlavně přes týden, když musím do školy), tak jsem trochu pookřála a začala vyhlížet oblečení na jaro a na léto. A s radostí Vám můžu oznámit, že ze svého Fashion and beauty wishlistu si můžu odškrtnout první položku. Třikrát hurá! Tak se to na pojďme podívat :)


1. Boyfriend jeans

Začneme tedy s položkou, která byla na mém wishlistu a i proto z ní mám obrovskou radost. Jsou to tzv. "boyfriend" džíny, které jsou teď hrozně populární a z názvu Vám asi došlo, že mají takový klukovský střih, který když se ale sladí s nějakým dámským prvkem- např. boty na podpatku, tak vypadá úžasně! Myslím, že už se brzy můžete těšit, že se objeví v nějakém outfitovém článku, protože jsem z nich opravdu nadšená! Koupila jsem je v Tally Weijl asi  za 800,- :)


2. Tílko a boty na klínku

Tyhle dvě věci klidně sloučit do jedný položky, protože u obou jsem měla stejný důvod, proč jsem si je koupila. Skvěle se hodily k mým novým miláčkům (čti boyfriend džínám). Tílka s potiskem se mi moc líbí a navíc mě zaujalo, že je ze strany vidět podprsenka, takže se k němu bude skvěle hodit nějaká svítivá, aby vynikla. Tílko jsem taky pořídila v Tally Weijl a stálo asi dvě stovky. Botičky na klínku, které na mě koukaly, už když jsem vešla do obchodu, jsem tam prostě nemohla nechat. Jsou s hadím vzorem, a i když nemají téměř žádnou platformu, tak díky klínku se na nich i docela dobře chodí (a já a boty na podpatku, to k sobě prostě moc nejde :D). Pořídila jsem je v F&F a stály necelých sedm stovek, což je úplně krásná cena za boty :)




3. Make up Gabriella Salvete

Skoro celý svůj život (teda, vlastně od té doby, co se maluju) jsem byla zvyklá kupovat si pořád stejné make-upy, na které jsem byla zvyklá a měla jsem je otestované. Ale rozhodla jsem se, že život je o změně a změna je fajn, tak jsem v drogerce vzala první makeup, který mi po rychlém ozkoušení z testeru seděl nejvíce, a šla jsem. Jestli jsem spokojená nebo ne, Vám zatím říct nemůžu, protože jsem ho měla jenom jednou a z toho se nedají dělat žádné závěry. Pokud bude opravdu dobrý a bude mi vyhovovat, tak se tu možná objeví i nějaká recenze. Mám ho z Rossmanu a stál necelé dvě stovky, takže taková ta drogerková klasika :)

Jak se Vám dnešní new in článek líbil?:)

You May Also Like

11 comments

  1. Boyfriend džíny už delší dobu sháním, takže ti tiše závidím! protože já osobně nenašla zatím žádné které by byly podle mých představ. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, měla jsem stejný problém, ale konečně se to zlomilo :D :)

      Vymazat
  2. Hrozně dlouho jsem sháněla boyfriend jeans, až jsem na ně náhodou narazila v New Yorkeru, kam normálně nechodím. Padly mi jako ulité a ještě byly ve slevě za 200 místo původních 1000 Kč. Ty tvoje mají skvělou barvu, ta kožená bunda a ty boty k nim jsou prostě top :)

    hairOCD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za 200 Kč sehnat rifle je hodně parádní :D :) a děkuji :)

      Vymazat
    2. Pak je ale problém, když si na to člověk zvykne. Poslední dobou kupuju kalhoty v H&M jenom kolem 200 - 250 Kč a pak se mi nechce dávat víc :D.

      Vymazat
  3. ÁÁÁÁ..ty boyfriends jeans jsou naprosto božský :) Zamilovala jsem se :D Také je sháním, zatím bez úspěchu :( Mimochodem máš hezký blog, rozhodně jsem ho nenavštívila naposledy!! Byla bych moc ráda, kdybys i ty navštívila můj blog, případně se stala mojí čtenářkou (čtenářství vždy ráda oplácím)!! Měj se hezky..:)
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat

Těším se na všechny Vaše komentáře :)